Banner Zelem 900 jaar detail
Nieuws heet van de naald!
Button Bestuur
Button Documentatiecentrum
Button opzoeknaar
Button Publicaties
Button Links
Button Contact
Button Home
Wapenschild Zelem
Button geschiedenis
Button erfgoed
Button natuur
Button thema
Button genealogie
Button fotoalbum
Logo Heemkundige Kring Zelem

Reageer op onze website via dit infoformulier

We zouden via dit formulier graag jullie feedback ontvangen. Dit formulier dient twee doelen: enerzijds is het een manier om ons te laten weten wat jullie van onze website vinden, anderzijds kunnen meerdere publicaties van de heemkring besteld worden via het formulier:

Gelieve bij bestellingen zeker alle velden van het contactformulier in te vullen zodat we de correcte adresinformatie hebben.

Dit formulier is een e-mailformulier. Doorgestuurde gegevens worden op geen enkele manier opgeslagen of weergegeven op onze website. Alle reacties worden enkel gelezen door bestuursleden van de heemkundige kring. Het heeft dus geen enkel nut om berichten door te sturen die geen verband houden met Zelem en directe omgeving. Vanzelfsprekend zijn we vooral geïnteresseerd in de geschiedenis van ons dorp.

Dit formulier kan ook gebruikt worden om aan te geven dat u graag lid wil worden van onze heemkring. In dat geval, vult u best alle velden van het formulier in zodat we u snel kunnen contacteren. Lidgeld van de Heemkring bedraagt 6 € (3 € als u student of gepensioneerd bent) per jaar. In ruil hiervoor ontvangt u ons jaarboek "Ons Zelems Erfgoed" en word u uitgenodigd voor onze geplande evenementen.

Overschrijvingen kunnen op volgende wijze gebeuren (lidgeld, boek, DVD's...)

NAAM: Heemkundige Kring "St. Jansdal" Zelem
IBAN: BE03 800 210 519 784
BIC: AXABBE22

 

Voornaam (*):

Achternaam (*):

Straat:

Huisnummer:

Postcode:

Gemeente:

Telefoon:

E-mail (*):

Vraag / Opmerking (*):

Velden met een (*) zijn verplicht in te vullen.